Et visionært streamingstudie

I flere og flere virksomheder afholder man videoopkald og meget mere online, og det er derfor en oplagt muligt til at tænke over, hvad der egentlig er i baggrunden af mødet.

Indretning af streamingstudie

Bring budskabet i baggrunden

I flere og flere virksomheder afholder man videoopkald og meget mere online, og det er derfor en oplagt muligt til at tænke over, hvad der egentlig er i baggrunden af mødet.

Det er nemlig helt oplagt, at du er bevidst om, hvilke signaler du sender med din baggrund, uanset om du snakker med kollegaer på det ugentlige mandagsmøde, om du pitcher til nye kunder, om du holder den årlige tale for aktionærerne i banken, om du er CEO, der holder et conference call med de andre ledere, eller om du er ved at holde et møde med dine samarbejdspartnere om, hvad fremtiden skal bringe.

Mange vælger den generiske baggrund, som videoopkaldet kan levere, men når nu der er så mange muligheder for at vise endnu mere af virksomhedens sjæl og vision med baggrunden og indretningen af lokalet, så er der jo ingen grund til at lade være.

indretning af live rum

Indretning af live stream studie.

Anbefalinger

— I would be happy recommending you. I have known you for ten years, and you have always been one of the most helpful and honest businessmen I have met.

Peter Forchhammer, Business Developer 

— Kim is simply the most courageous and engaged business partner I ever had the pleasure of working with.  Trust and dynamics are always present. 

Peter Bendixen, Direktør Polaris Klimateknik ApS

— I worked with Kim for several years during my time in Telenor. Kim is always on top of things. He manages to have the total overview of large complex projects as well as making sure that every tiny detail is beyond the customers expectations. Kim is focused, energetic, creative and dynamic.  

Camilla Hall-Henriksen, Retail, aftermarket, telekom 

— Vi ved altid, at Kim leverer som lovet og heller aldrig er bange for at udvikle nye spændende løsninger.  

Rikke Lindhøj, Bureauchef, Visit Nordfyn, Bogense 

— FANDANKO har flere gange benyttet sig af Kim Albech Sørensens kompetencer og kommer helt sikkert til at gøre det igen.  
Kim har en KÆMPE viden, han er super-engageret og en person der ikke leverer halve løsninger.  

Carsten Pedersen, medindehaver FANDANKO APS

— Jeg har arbejdet sammen med Kim omkring flere indretningsprojekter. Kim er kreativ og har et godt netværk inden for hans område, han forstår helheden og tro mod koncepter på en nytænkende måde.   

Marc Vogel, Direktør og ejer, Gubsø Garage ApS 

— Seriøst og loyal samarbejdspartner, der leverer løsninger og koncepter til perfektion.   

Søren Johansen, Adm. Direktør, Businesspark Struer 

— It’s a real pleasure working with Kim. He is able to come up with inspiring and different solutions for store design and always with an eye for details, high quality and functionality. So if you need to have inspiration for you next store opening, then Kim have my highest recommendation.    

Kim Wandel Olsen, Franchisee at CrossEyes and Hotel Chocolat. 

Kim har et unikt materiale kendskab, og forstår at realisere designs til holdbare løsninger.

Søren Vester, Designer & haveejer

Sig det med baggrunden

Hvad kan du sige med en god baggrund?

Det er en hårfin grænse mellem at skabe en baggrund for et videomøde eller en konference, som ikke er distraherende, men som støtter det budskab, du gerne vil fortælle med dit møde. Hvis du gerne vil vise autenticitet og gode værdier, så giver det rigtig god mening at vise det i baggrunden og sætte fokus på de elementer, som betyder noget for virksomheden og for branchen, uanset om det er tillid eller bæredygtighed eller professionalisme.

Indretning online panel debat

Lad os skabe dit streamingstudie