Burde hedde ”Hvorfor” i stedet for ”Om os”.

Fordi noget driver mig, fordi rummet har en tale der skal forløses, i kombination med den ønskede funktion, branding og storytelling.

Det er den konstante rejser jeg tager igen og igen, med vidt forskellige udgangspunkter, behov og mål. Alt sammen kun fordi jeg elsker det. Se special inventar projekterne her.

Et Cafe design, med et stort centerbord, hvor man mødes og drikker Kaffe, og måske arbejder lidt, eller taler med andre ved Bordet. Stor lysekrone der skal illustrere en hængepil.

Dine ønsker, drømme, krav og budget, er mit mål for indretningen.


Dit behov kombineret med min erfaring gennem 30 års special projekter, og mere eller mindre af det muliges Kunst, vil give dig en sikkerhed for optimal fokus på dit projekt, økonomi, holdbarhed, drift og vedligehold.


Du vil blive ført igennem de faser jeg kender som væsentlige, med ærlige meldinger om fordele og ulemper. Du vil inden start af projekter vide præcist, hvor vi har udfordringer. Dine forventninger til målet, vil være præciseret med en høj detaljeringsgrad.

Anbefalinger

— I would be happy recommending you. I have known you for ten years, and you have always been one of the most helpful and honest businessmen I have met.

Peter Forchhammer, Business Developer 

— Kim is simply the most courageous and engaged business partner I ever had the pleasure of working with. Trust and dynamics are always present. 

Peter Bendixen, Direktør Polaris Klimateknik ApS 

— I worked with Kim for several years during my time in Telenor. Kim is always on top of things. He manages to have the total overview of large complex projects as well as making sure that every tiny detail is beyond the customers expectations. Kim is focused, energetic, creative and dynamic.

Camilla Hall-Henriksen, Retail, aftermarket, telekom 

— Vi ved altid, at Kim leverer som lovet og heller aldrig er bange for at udvikle nye spændende løsninger. 

Rikke Lindhøj, Bureauchef, Visit Nordfyn, Bogense 

— FANDANKO har flere gange benyttet sig af Kim Albech Sørensens kompetencer og kommer helt sikkert til at gøre det igen.  
Kim har en KÆMPE viden, han er super-engageret og en person der ikke leverer halve løsninger. 

Carsten Pedersen, medindehaver FANDANKO APS 

— Jeg har arbejdet sammen med Kim omkring flere indretningsprojekter. Kim er kreativ og har et godt netværk inden for hans område, han forstår helheden og tro mod koncepter på en nytænkende måde. 

Marc Vogel, Direktør og ejer, Gubsø Garage ApS 

— Seriøst og loyal samarbejdspartner, der leverer løsninger og koncepter til perfektion.  

Søren Johansen, Adm. Direktør, Businesspark Struer 

— It’s a real pleasure working with Kim. He is able to come up with inspiring and different solutions for store design and always with an eye for detail, high quality and functionality. So, if you need inspiration for your next store opening, then Kim has my highest recommendation.   

Kim Wandel Olsen, Franchisee at CrossEyes and Hotel Chocolat. 

Kim har et unikt materiale kendskab, og forstår at realisere designs til holdbare løsninger.

Søren Vester, Designer & haveejer

FAQ

Hvad koster det at få designet og tegnet en indretning?

Selvfølgelig afhængig af om det er en enkelt Montre, eller et komplet indretningskoncept, der skal kunne bruges på 100 lokationer. Generelt arbejder jeg med, at hvis jeg tager opgaven, så tegner jeg ”gratis”. Prisen på tegninger vil fremgå af det endelige komplette tilbud på projektet. Hvis du kun har behov for tegninger uden øvrige ydelser, så laver jeg et tilbud kun på tegning, ud fra forventet timeforbrug. Dermed ejer du dine tegninger fra starten.Har du eksempler på projekter der matcher mit?

Det vil jeg umiddelbart tro – smid mig en kort beskrivelse, så går jeg i Arkivet. Jeg har lavet indretning i de fleste vertikaler. Retail, oplevelse, turisme, private, Restaurant, Bar, showroom, ja vi kunne fortsætte.Kan jeg få et uforpligtende besøg?

Teams, Zoom, mail og telefon er udmærkede redskaber. Men intet slår det personlige møde. Albechs dækker Danmark ca. hver 14 dag alligevel – så jeg kommer gerne til Kaffe.Kan jeg hyre Albechs til at hjælpe mig med beslutningsgrundlag, for indkøb af inventar fra andre end Albechs?

Ja – jeg laver f.eks. projekteringer ud fra designer/arkitekt skitseprojekter, for et mere detaljeret grundlag til bud fra andre end Albechs. Eller hvis du føler du mangler de præcise spørgsmål til at udfordre mulige leverandører til dit projekt. De fleste kan se om der er mønster på Dækkene på den Bil de påtænker at købe. Men special inventar køber man måske kun få gange i Livet. Så er det næsten umuligt at kende faldgruberne. Jeg hjælper gerne. Typisk på timebasis, og vi får selvfølgelig en snak om forventet omfang inden. Arbejder Albechs med VR?

Ja – jeg arbejder med META Quest VR brillen til indretningsdesign. Så hvis du sørger for Wi-Fi hos dig – så kommer jeg gerne og viser dig eksempel på det du kan få ud af VR til dit projekt. Som indretningsarkitekt er det nemt at glemme, at proportioner, afstande, og visuelle udtryk ikke er lige nemme at afkode for alle. Her kan VR især være en kæmpe hjælp. Hvordan føles arbejdsområdet i en Barindretning ?, Hvor meget kan jeg se, når jeg går ind af Fordøren til min butiksindretning ? Selvom jeg selvfølgelig sørger for at gøre det rigtigt med min erfaring, så er det en god følelse at have “været der selv”, inden det overhovedet er monteret.Hvad er garantien på belysning?

Jeg garantere i hvert fald at mit lys design holder :-). En lampe der holder uendeligt er jo intet værd, hvis den ikke indgår i et optimalt lysdesign. Normalt B2B er 2 år. Men jeg har også leverandører med 5 eller 7 år. Fælles er dog at vi kun anvender professionelt belysning, f.eks. med integreret LED. Så vi er i en kategori af belysninger der holder 16 forretnings år (1 forretnings år = 3.000 timer). LED industrien er endnu ikke helt enige på mål krav for levetiden. I den professionelle del er man generelt enige om, at levetiden er den tid lampen lyser med minimum 70% af det oprindelige lys output (målt i Lumen). Andre mener desværre stadig at levetiden er så længe der er lys. Så her er bestemt et emne at være opmærksom på. Samtidig spiller konstruktionen en væsentlig rolle for levetid. Som Tommelfinger halveres levetiden på LED med 50% for hver 10 grader varmen stiger i kernen over 40 grader. Så hvis du køber LED med 30.000 timer som ender med at være 60 grader i kernen – så skal du regne med 7.500 timer. Derfor er professionel belysning et stort parameter for levetid, og dermed ROI og ikke mindst Miljøet.Deltager Albechs i udbud?

Jahhh, jooo altså. Som udgangspunkt ja. Men kva forretningsmodellens DNA, er det jo ofte specialløsninger der ønskes til relevante opgaver for Albechs. Sådanne løsninger kan ofte løses på flere måder. Eller med holdbart, og ikke så holdbart resultat. Men skyd – så får du mit ærlige svar. Hvis materialet for udbud er ekstremt præcist og detaljeret, så kan du givetvis overbevise mig om, at vi alle byder på det samme. Tænker Albechs grønt?

Der er stor fokus på det grønne, fra råvarer producenter. Dette er grundlaget for et grønnere design af special inventar, og miljøvenlige belysninger. Der er forbavsende mange produkter og råvarer på Grossist markedet, hvilket gør en kreativ forskel i de endelige designs. Albechs elsker at eksperimentere med nye materialer. Alt fra plader i granuleret Frysebokse, akustik måtter af Ålegræs, eller granuleret Væv fra Bildæk. Lige eksperimentere jeg f.eks. med akustik materiale producent af Hamp.