Albechs laver alt det specialinventar, du ikke kan finde som standardløsninger, til alle brancher og ethvert projekt

Jeg laver det hele – fra en komplet butik, til museumsinventar, caféer, restauranter og belysning. Du kan få et enkelt stykke speciallavet inventar som en skranke eller en day-bed, produceret ud fra dine skitser, eller du kan få hele pakken med design oplæg, 3D visualisering, produktion og montage.

Hos mig finder du den pakke af kompetencer og ydelser, som passer til dit projekt, med personlige og skræddersyede løsninger. Jeg tegner, designer, producerer og monterer, så resultatet bliver præcis, som vi har aftalt.

01 Rådgivning

Sammen indrammer vi dit behov.

Vil du have en med erfaring på din side af Bordet før du beslutter dig endeligt. Eller mangler du projektering af kompleks indretning, Museum udstilling, retail koncepter osv.

Sammen finder vi den skabelon der passer dig og dit projekt perfekt. Du kan bruge enkelte af mine kompetencer, eller hele paletten.

02 Visual

Dialog, prøver, og måske AI deep neural network, er alle elementer der bringer dig i mål på design af dit projekt.

Sammen aftaler vi graden af tegninger og visualiseringer du behøver, og som projektet kræver. Plantegning, lysplan, opstalter, 3D tegninger, eller fotorealistiske renderinger.

Jeg anvender også AI deep neural network lokalt i designprocessen. Du kan faktisk selv prøve en simpel udgave til inspiration.

produktion specialinventar

03 Produktion

Vores produktionstjenester fokuserer på at bringe designet til live – med et langt liv.

Har du fået andre til at tegne dit projekt, så kan vi overtage og få det produceret. Har vi sammen tegnet os igennem projektet, så har du fordelen af min viden, så du ikke mister momentum ved produktion, bare fordi noget ikke er muligt, eller vanvittigt dyrt.  

montage

04 Montage

Vi arbejder tæt sammen med entreprenører og leverandører for at sikre, at designet monteres perfekt til optimal levetid.

Albechs bruger eksterne professionelle montører, og jeg er også selv på pladsen. Dermed er den komplette 3D model til stede under montagen. Det sparer en masse tid, kontrolmål, og spørgsmål. Det giver dynamik og effektivitet under montagen. 3D modellerne sikre også, mod misforståelser med andre leverandører og entreprenører til dit projekt.

service på specialinventar

05 Service

Nu jeg tænker over det, så tror jeg aldrig jeg har haft en 1 års gennemgang af et projekt.

Det ligger i luften, at du ringer hvis der er et problem. Ligeså naturligt er det, at jeg ordner det. Om det er efter en måned en skrue går løs, eller om 3 år, det har jeg aldrig gået op i. 

Specialinventar

skræddersyet til dit indretningsprojekt

Jeg har gennem mine mange års erfaring i branchen lavet alt fra private hjem til biblioteksinventar, barer, restauranter, velkomstcentre, showrooms og meget mere.

speciallavet inventar til brand store bar

Speciallavet inventar til Carlsberg Brand Store Bar.

Anbefalinger

— I would be happy recommending you. I have known you for ten years, and you have always been one of the most helpful and honest businessmen I have met.

Peter Forchhammer, Business Developer 

— Kim is simply the most courageous and engaged business partner I ever had the pleasure of working with. Trust and dynamics are always present. 

Peter Bendixen, Direktør Polaris Klimateknik ApS 

— I worked with Kim for several years during my time in Telenor. Kim is always on top of things. He manages to have the total overview of large complex projects as well as making sure that every tiny detail is beyond the customers expectations. Kim is focused, energetic, creative and dynamic.

Camilla Hall-Henriksen, Retail, aftermarket, telekom 

— Vi ved altid, at Kim leverer som lovet og heller aldrig er bange for at udvikle nye spændende løsninger. 

Rikke Lindhøj, Bureauchef, Visit Nordfyn, Bogense 

— FANDANKO har flere gange benyttet sig af Kim Albech Sørensens kompetencer og kommer helt sikkert til at gøre det igen.  
Kim har en KÆMPE viden, han er super-engageret og en person der ikke leverer halve løsninger. 

Carsten Pedersen, medindehaver FANDANKO APS 

— Jeg har arbejdet sammen med Kim omkring flere indretningsprojekter. Kim er kreativ og har et godt netværk inden for hans område, han forstår helheden og tro mod koncepter på en nytænkende måde. 

Marc Vogel, Direktør og ejer, Gubsø Garage ApS 

— Seriøst og loyal samarbejdspartner, der leverer løsninger og koncepter til perfektion.  

Søren Johansen, Adm. Direktør, Businesspark Struer 

— It’s a real pleasure working with Kim. He is able to come up with inspiring and different solutions for store design and always with an eye for detail, high quality and functionality. So, if you need inspiration for your next store opening, then Kim has my highest recommendation.   

Kim Wandel Olsen, Franchisee at CrossEyes and Hotel Chocolat. 

Kim har et unikt materiale kendskab, og forstår at realisere designs til holdbare løsninger.

Søren Vester, Designer & haveejer

Hvorfor vælge Albechs?

For det første, fordi jeg elsker, hvad jeg gør. 

Jeg sikrer den røde tråd, fra den indledende brainstorming til den endelige montering, så resultatet bliver intet mindre end perfekt.

For det andet, fordi jeg er en enmandsvirksomhed, der selv har viden og erfaring indenfor det fleste brancher, og ikke mindst materialer og produktionsteknologi, som du kan få glæde af under projektet. Det sikrer dig sammenhængende dialog og beslutningsgrundlag, uden flere niveauer i organisationer, hvor information risikerer at gå tabt.


Endelig, fordi jeg leverer kvalitet uden kompromis. Jeg bruger de bedste materialer på rette sted, så din indretning også er pæn efter mange års slid. Jeg er ikke bange for at kaste mig ud på dybt vand, hvor andre ikke har svømmet endnu, for at skabe det helt rigtige custom inventar til din virksomhed

Speciallavet inventar til Brand Store Bar.

Kontakt mig for en snak om dit næste projekt

Du kan være sikker på en ærlig, og til tider direkte dialog.

Speciallavet inventar til Work Bar